Umman Sultan Qaboos Üniversitesi’nden Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemizle uzun yıllara dayanan verimli bir iş birliği bulunan Umman Sultan Qaboos Üniversitesi’nden Uluslararası Ofisi Yetkilileri, İşletme Fakültesi akademisyenleri ve lisansüstü öğrencilerinden oluşan bir heyet Rektörlüğümüzü ziyaret ederek Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Korkut’un misafiri oldular.

Göztepe Kampüsü ve Kütüphaneyi de ziyaret eden heyet üyeleri İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü ve Ortadoğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü’nden akademisyenlerle bir araya geldiler.

Görüşmelerde karşılıklı iş birliğinin geliştirilmesi, akademisyen ve öğrenci değişim programlarının pandemi sonrası yeniden canlandırılması konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Heyet üyeleri üniversitemiz Uluslararası Ofisi'nin organizasyonuyla THY, Borsa İstanbul, Turkcell ve TEDAŞ gibi ülkemizin önde gelen kurum ve şirketlerini de ziyaret ettiler.