Diş Hekimliği Fakültesi’nden Avrupa Birliği Erasmus+ Programı Kapsamında Büyük Başarı

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı Yükseköğretim için iş birliği ortaklıkları kapsamında 2023-1-TR01-KA220-HED-000155608 nolu "Ağrısız dental anestezi (PaFein+) öğretim modeli ve çocukların diş tedavisi üzerindeki etkisi" isimli proje, Avrupa Birliği’nden 400.000 avro tutarında hibe almaya hak kazandı.

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Betül Kargül koordinatörlüğünde, Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Sertaç Peker ve Doç. Dr. Ahu Durhan’ın da yer aldığı projenin diğer ortakları ise İstanbul Kent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Özgür Önder Kuşcu, Romanya Pedodonti Derneği ve İtalya Bambino Gesu Çocuk Hastanesi oldu. Çocuklar için daha konforlu ve ağrısız diş tedavisi deneyimi sunmayı hedefleyen proje 36 ay sürecek.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.