Marmara Üniversitesi'nde "Kota Sistemi" Konulu Panel Düzenlendi

Marmara Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi Kulübü ile birlikte düzenlenen "Kota Sistemi" başlıklı panel 29 Nisan Pazartesi günü Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi İktisat Fakültesi’nde gerçekleştirildi.
Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü’nün 2019'dan beri engelli öğrencilere kişisel yetkinlik geliştirme programını ortaklaşa düzenlediği engelsizkariyer.com'un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kızıltaş ve İş-kur Kadıköy İş Kulübü İş ve Meslek Danışmanı Ümran Çoker konuşmacı olarak etkinliğe katkı sağladılar. Konuşmalarında panelde geleceğin olası insan kaynakları mensubu olacak öğrencilere kota sistemi hakkında bilgi verirken iş yerinde eşitlikçi anlayış, çeşitlilik yönetimi ve özellikle kurumlarda kurum personeline kapsayıcılık için iş koçlarının olması gerektiğini ifade edip öğrencilere yol haritası çizerken bu konunun önemle üzerinde durmalarını tavsiye ettiler.
Panel fotoğraf çekimi ile son buldu.