Üniversitemiz “50.Yıl Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri” Yarışmasına Ev Sahipliği Yaptı

Dört gün sürecek olan tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve üniversitemizin  tanıtım filmi ile Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Raşit Küçük Konferans Salonu’nda, 25 Şubat 2019’da başladı.  Törenin açılış konuşmasını Tübitak Asya Bölge Koordinatörü Doç.Dr. Oğuzhan Gündüz ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı yaptı. Törenin sonunda sergi açılışı için tüm öğrencilerle beraber kurdele kesimi yapıldı. Ardından 100 proje ile Kocaeli, İstanbul, Düzce ve Sakarya olmak üzere 4 farklı ilden gelen öğrencilerin sergileri gezildi. Törene, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbey ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse katıldı.