MARKAM’dan Mühendis Adaylarımız İçin Teknik Gezi

Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi’nin (MARKAM) girişimiyle; “Systemair HSK Havalandırma Endüstri San. Ve Tic. A. Ş.” firmasının Dilovası Fabrikası’na gezi düzenlendi.

Mühendislik Fakültemizin; Makine, Endüstri, Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinde okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katıldığı teknik gezi, 11 Aralık tarihinde gerçekleştirildi.

Gezide bulunan öğrencilerimiz; Firmanın Yetkili Müdürü, İnsan Kaynakları Sorumlusu ve Yetkili Operatör Şefi ile konuşma olanağı yakaladı. Yetkili kişiler tarafından; ısıtma, soğutma ve havalandırma sektörü ile ilgili bilgilendirme yapıldı, endüstri sanayi çapında klima santrali üretimi yapan firmanın sektördeki konumu hakkında bilgi verildi. Ayrıca, bu alanda kariyer hedefi olan öğrencilerimiz için sektördeki istihdam olanaklarına, yurt içi ve yurt dışı staj imkanlarına değinildi.

Haber: Nida Şenler