MARKAM Mezunları Sertifikalarını Aldı

Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü’nün (MARKAM) 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimiz, mezunlarımız ve ilgi duyan herkese yönelik düzenlemiş olduğu 2. Siyaset ve Diplomasi Okulu, 5. Kariyer Okulu, Engelsiz İş Yaşamı Programı ve Masaüstü Yayıncılık Programı mezunlarını verdi.

Dört farklı programa devam eden ve katılım belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimize 19 Haziran tarihinde, İbrahim Üzümcü Konferans Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde katılım sertifikaları teslim edildi. Açılış konuşmasını MARKAM koordinatörü Prof. Dr. Berat BİR’in yaptığı törenin sunuculuğunu Neşe Dikkanoğlu yaptı.

Programın paydaşları olan; Prof. Dr. Saynur Derman, Doç. Dr.  Arzu Al, Doç.Dr. Mehmet Okur, Doç. Dr. Melisa Karabay, Doç. Dr. Güçlü Okay, Doç. Dr. Tülün Malkoç, Dr. Furkan Kaya ve Dr. Emrah Ceylan, Öğretim Görevlisi Zuhal Pek yaptıkları konuşmalarla MARKAM’ın düzenlediği programların önemi ve topluma katkıları üzerinde durdu.