Göztepe Yerleşkesi Konserleri Devam Ediyor

Marmara Üniversitesi Kültür, Sanat ve Spor Festivali kapsamında Göztepe Yerleşkesi Açık Amfide Marmara Üniversitesi Abdülkadir Meragi Güzel Sanatlar Lisesi tarafından konser verildi.
Marmara Üniversitesi Abdülkadir Meragi Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Tahsin Zaman, etkinliğin açılış konuşmasında “Okulumuza adını veren üniversitemizde, benim de Müzik Bölümünden mezun olduğum okulda sahne almak bizler için çok büyük mutluluk. Okulumuza hiçbir zaman desteğini esirgemeyen üniversitemize ve rektörümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi. Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt ise konuşmasında “Yetenekleriyle burada bulunan öğrencilerimizi ileride üniversitemizin Güzel Sanatlar bölümlerinde görmeyi çok isteriz. Marmara Üniversitesi Abdülkadir Meragi Güzel Sanatlar Lisesi’nin kuruluş sürecinden bu yana birlikte çalıştığımız Okul Müdürümüz Tahsin Hocamızın okul için verdiği emeklere hepimiz şahidiz, kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt’un Marmara Üniversitesi Abdülkadir Meragi Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Tahsin Zaman’a çiçek takdim edildi. Okul öğretmenlerinin, öğrencilerin bir arada titizlikle hazırladıkları konser programı ve genç yeteneklerin büyüleyici performansı seyircilerin güçlü alkışlarıyla karşılık buldu.

Marmara Kültür, Sanat ve Spor Festivali, Marmara Üniversitesi Abdülkadir Meragi Güzel Sanatlar Lisesi konserinin ardından Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Türk Sanat Müziği Korosu’nun Doç. Dr. İzzet Yücetoker şefliğindeki konserle devam etti. Ülkemizde en çok sevilen Türk Sanat Müziği eserlerinden oluşan konser, 125. Yıl Amfisi’ni dolduran seyircilerin şarkılara eşlik eden coşkusuyla bir araya gelince keyifli ve unutulmaz anların yaşanmasına sahne oldu.

HIZLI ERİŞİM