Marmara Üniversitesi’nde "İş'te Gelecek" Seminerleri Başladı

Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü’nün 2019'dan beri EngelsizKariyer.com ile birlikte düzenlediği ‘İş'te Gelecek Kişisel Yetkinlik Programı’, bu yıl 22 Nisan- 13 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.  On modülden oluşan program kapsamında, stres yönetimi ve motivasyon, kurumsal aidiyet, imaj yönetimi, sözlü ve yazılı iletişim, CV hazırlama ve mülakat teknikleri, istihdamda engelli hakları gibi birçok konu uzman eğitimciler eşliğinde ele alınacak.

Programın sonunda Engelsizkariyer.com bu eğitime devam eden ve tamamlayan kişilerin CV'lerini hazırlayarak özel sektörde öncelikli istihdam olanağı sağlamak üzere işverenlerle paylaşacak. Birçok farklı üniversiteden katılımcıların yer alacağı programdan ayrıca Engelli Öğrenci Biriminin Altı Nokta Körler Vakfı İstanbul Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezinde düzenlediği Katiplik ve Nitelikli Personel Meslek Eğitimine katılan kursiyerler de faydalanabilecektir.