Karabağ Paneli

M.Ü. Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü tarafından düzenlenen panele Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın da katıldı. Panelin açılış konuşmaları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın ve Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Gülşen Seyhan Alışık tarafından yapıldı. 

İlk oturum olan Ahmet Caferoğlu Oturumu'nun Başkanlığını Prof. Dr. Nesrin Sarıahmetoğlu Karagür yaptı. Oturuma; Avrasya Üniversitesi'nden Prof. Dr. Haleddin İbrahimli, Şehir Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Vügar İmanbeyli, Yeditepe Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Arif Acaloğlu, Ankara Üniversitesi'nden Reza Heyet ve KÖKSAV'dan Dr. C. Eralp Alışık katıldı.

İkinci oturum olan Muharrem Ergin Oturumu'nun Başkanlığını ise Prof. Dr. Emine Gürsoy Naskali yaptı. Oturuma; İstanbul Üniversitesi'nden Prof. Dr. Azmi Bilgin, Yeditepe Üniversitesi'nden Doç. İslam Manafov, Hakkari Üniversitesi'nden Yrd. Doç. Dr. Ramin Sadıgov, Marmara Üniversitesi'nden ise Yrd. Doç. Dr. Mehdi Genceli ise Prof. Dr. Gülşen Seyhan Alışık katıldı.

 

HIZLI ERİŞİM